29 april 2007

Händelserik helg

Oj vad mycket som har skett i helgen.
* I fredags kom R´s pappa ner till oss för att fira R som fyllde år i helgen. R...och jag fick trall till balkongen utav honom och det blev jättefint. Balkongen blev mycket varmare och man tänker inte längre lika mycket på de fula färgerna som omringar den. R köpte också en svart vinbärsbuske som vi ska ha på balkongen.





* Jag har gjort rent i akvariet och satt i ett nytt ordentligt lysrör...ojsan vilken skillnad på ljus det blev. Dessutom åkte jag iväg och köpte 12 nya neontetror som skulle sällskapa med våra silverhajar. Allt blev jättefint och så var den dagen slut och vi gick och lade oss, när vi vaknade i morse så påpekar R´s mammas sambo att det faktiskt bara finns 4 neontetror kvar i akvariet. Vi misstänker att våra sällskapsvänliga (som det stod i affären) silverhajar har kalasat neontetror under natten. Men vad göra akvariet är i allafall fint och vi får väl lägga på minnet att köpa större fiskar nästa gång som kan bita tillbaka.



* Under helgen har också R´s mamma varit nere med hennes sambo och vi har haft det mysigt med god mat och utflykt till Rejmyres glasbruk. Skitsnygga glas hittade vi där som vi funderar på att köpa, vi funderar på det i allafall.

* Nu när vi blev ensamma på kvällen så planterade vi lite frön för att se om vi får lite nya plantor!

* I helgen har vi mitt i allt missat J´s 20 års fest. =( Det är jätte tråkigt för jag hade verkligen viljat vara där. Vi sa dock att vi skulle försöka hitta på något nästa helg och det blir säkert lika trevligt det. Men varför är det alltid så att allt samlas på en och samma helg eller dag?

1 kommentar:

eline sa...

Åh vad fint ni har det gullet! Var har ni köpt växthuset?